Igen, a meccs végén (és a döntés után) minden Tochinoshin arcára volt írva. Az a tehetetlen düh nyilvánvalóan abból fakadt, hogy ő pontosan tudta, hogy nem ért le a sarka, tehát aki a legbiztosabb lehet a győzelmének elvitatásában, az ö maga. A lassításokat figyelve én egy kameraszögből nem láttam mi történt pontosan, az összes többiből azt vettem le, hogy nem ért le a sarka. Egyetlen jó hír van Tochinoshin számára: hogy a holnapi napon nem japán ellenfele lesz, így végre becsületes elbírálás alá fog esni a mérkőzés. Roppant szomorú hogy ezt, mint pozitívum, kell kiemelni.
Enho-nak is ez az álomszerű torna kezd rémálomszerűvé válni. 7-2-re állt, egy győzelemre volt a pozitív mérlegtől, de azóta csak veszít, sőt, úgy nézett ma ki, hogy le is sérült.
Takayasu végre megnyugodhat. Pocsék volt a torna előtti formája, és a torna elején valóságos katasztrófa volt a teljesítménye, de mondhatni, megúszta. A helyében én már csak pihenőre venném, és a következő tornára igyekeznék felkészülni. Persze ezt a Sekitori-büszkeség okán nem fogja kímélni magát a végén se.