Dramicanin amúgy azért korábban jobban lepattanózott, játszott többször ötöst is, Kecskeméten viszont nem és itt "felejtett el" teljesen lepattanózni, gyakorlatilag egy magas shooternek használják, semmi másra. Támadásban azért így is jó játékos szerintem önmagában, extra keze van és azért pozícióban sem elveszett, Rolinál szerintem képzettebb, többet tud ebben a tekintetben. Csak kérdés, hogy van-e még benne annyi, hogy ezt megmutassa, vagy Kecskeméten tényleg elfelejtette :)
Az más kérdés, hogy alapvetően ő is, meg Roli is kintről szeret indulni támadásban, egyikük sem úgy szokta kezdeni, hogy akkor ő megfogja a területet belül, védekezésben pedig szintén, Roli mondjuk jó besegítő védő, de ennyi - nem tudjuk igazán zárni ezzel a párossal a festéket (Dramicanin lassú is), plusz az ellenfelek echte 5-ös centerei ellen is csak széttárjuk a kezünket, hogy jó, akkor ez a tiétek, oldjátok meg.
Egyébként nyilván jó edzői munkával és ésszel mindent lehetne kezelni, lehetne csapdázni hátul, jól váltani, elöl pedig olyan játékot játszani, ahol az erősségek domborodnak ki, csak az a gondom ezzel, hogy Ádám még Kennyvel is pozícióztatott, amikor szerencsétlen teljesen suta volt hozzá - ellenben alig játszottunk rá jó pick-and-rollt, amikor az volt az erőssége.
És ez a bajom azzal is, ha Szása marad az említett két ember mellé: én el tudnék képzelni olyan játékot elöl-hátul, ahol jól kiegészítik egymást és eredményesek tudnak lenni (hiszen jól dobnak, Szása 3-5-ig bárki vérét tudja szívni, gyors is, labdát vezetni is tud, legalább annyira, mint mondjuk a "kisember" Baki :D), de én Magyarországon még nem láttam olyan edzőt, aki tudatosan és folyamatosan erőlteti azt, ami a csapata fő erénye és támadja azt, ami az ellenfél fő gyengesége, már ami a matchupokat illeti. Ádámtól se sokszor láttam ilyet, de mástól se, márpedig ha ezekkel a játékosokkal majd bízunk az egy-egyezésekben, meg a pozíciózgatásban, "mert az ötösnek az a dolga, hogy", stb., akkor bszhatjuk, már bocsánat.
De ugye nem is tudom, hogy miről beszélünk, hiszen semmi konkrétat vagy hivatalosat nem lehet tudni, ez a Dramicanin-dolog is felröppent, aztán ki tudja, hogy tényleg így lesz-e. Mondjuk ha már Kecskemétről is ezt hallják, akkor...
(Szásának egyébként a delfinekes tájékoztatás szerint ajánlottunk szerződést, illetve ott öt fiatalt írnak, ezek és a zuhanyhíradó alapján magyar fiatalt akarunk még igazolni)