Jana12 Creative Commons License 2019.05.13 0 0 12722

TK421, az információt nap mint nap kapjuk, feldolgozzuk, továbbadjuk, sokszor anélkül, hogy módunk

és időnk lenne arra, hogy ténylegesen, vagy tapasztalat alapján leellenőrizzük.

Biztos lehetsz benne, hogy sem Mozo, sem én, sem itt több száz barátunk nem híve az indokolatlan

vegyszer, permetszer szórásnak, sem emberi, de anyagi, vagy munka szempontból is nagyon nem!!!

Az élelmiszer egy nagyon bizalmi kérdés kell/lene/ hogy legyen. Mesélek neked. A sors úgy hozta, hogy

pár évig egy baromfineveléssel és feldolgozással foglalkozó óriáscégnél dolgoztam. Itt az ólakban

több ezer, több tízezer csirke és pulyka volt összezárva és nevelve. A csirkét és a pulykát egészséges

húsnak emlegetik....Aha. A csirkét 7-8 hétre nevelik 2,5 kg-osra a pulykát 4-5 hónapra vágásérettre.

Közben irdatlan mennyiségű antibiotikummal tömik. Ezt saját két kezemmel fogtam és két szememmel láttam.

Vágás előtt 1 héttel mesterséges sárgítóval etetve, hogy a bőre ne kék legyen a boltok huspolcain belül.

Ez az egészséges hús! Évekig nem tudtam csirkehúsra nézni sem...

Csak azért meséltem el, mert te egy érintő tipusú, tehát eső és víz által lemosható növényvédő szert kiáltottál ki

ellenségnek, ollóztál össze cikkeket vélt igazadhoz.  Gondold át csak mégegyszer, hogy vajon logikusan melyik

marad meg jobban, melyik üt nagyobbat:  pl. a húsban felszívódott mérgek vagy egy lemosható gombaölő.

Előzmény: TK421 (12717)