Jana12 Creative Commons License 2019.05.12 0 0 12698

Tetszik a hozzászólásod tányérvirág, és értem is, koromnál fogva is benne voltam anno is a "permetezés"

rendszerben. Igen, ilyen is volt sajnos.

Fogékony vagyok én sok mindenre az újdonságokból is,mezőgazdaságban is,  csak használjon.Mert már légyen az gyógykezelés, orvosság, vagy akár permetszer, a jól mutat meg erősen hinni kell benne kategória, de semmire nem hat, azzal legfeljebb csak egyszer hagyom magam átverni, pl. az orvos által felírt fizikoterápiás kezelést is emiatt otthagytam félbe.

Bár lehet hogy lesz itt háborgás, de pl. a kajszitermesztésben a bio módon való termesztés egyszerűen több évtized tapasztalata alapján is marhaság, mert vagy félóránként kellene permetezni a bio szerekkel, vagy tudomásul venni a teljes tönkremenetelt gyümölcsben és fában is egyaránt. Aki már látott agresszív rovarok kártételét, gombás , vírusos kiment fertőzött fát, az értheti miről beszélek.

Olyan szintű gombás, vírusos, és rovarkártételek vannak, jönnek / a kérdések és felvetések is minden évben ezen a fórumon is mutatják/ hogy komoly és szakszerű védelem mellett sem egyszerű a mentés pl. a kisebb-nagyobb ültetvényekben sem.

Előzmény: tányérvirág (12693)