Sz. G. Á. Creative Commons License 2019.05.05 -2 0 9855

Az egyik kasztnin hasonlón csináltam, csak nem csavarhúzóra hajtogattam rá :). majd utána még gitteltem, mert egyrészt valami szemcsével sikerült egy két karcot húzni a tetőbe, meg a végfal csatlakozásnál nálam is ott volt egy kis mélyedés.

A másiknál elsőkörben végignyaltam a teljes rücskös tetőt gittel, mondván, hogy azt jobb csiszolni. Le is csiszatoltam, majd valamikor ráfújok próbaképp alapozót, hogy így mit mutat.

Ami pedig az ablakot illeti, véletlenül akad egy egész jó módzser. Épp a bauhausba shopiztam be, amkor belebotlottam ezüstszínű lakkfilcbe. Gondoltam miért ne próbáljak rá... és bevált, iszonyat flottul le lehet vele kenni a keretet, már már szebb, mint a gyári (ami persz azért nem tette túl magasra a lécet...).

Maga a szín is egy jó kérdés egyébként. A gyári fuggerthé ezüstös színű, az igazi meg világosas szürke. Próbaképp az egyet kifestettem nullásecsettel revell vízbázisúval "alumínium"színűre, jó sokat elpöcsöltem vele, cserébe legalább szép sem lett. Ma a másikat lakkfilccel kihúztam kábé két perc alatt ezüstösre, és az szép is lett :D

Lehet, hogy maholnap kimegyeg valami pantone-ba, és beszerezk egy ablakkeret szürkét is, (ha létezik ilyen).

Előzmény: alkotasu (9854)