Mozo66 Creative Commons License 2019.05.01 0 0 12472

A fedőszín jó ha van mert akkor egyből felismeri a vásárló , hogy ez a " rózsakajszi " ...mert ugye az az etalon a námbörván a non plusz ultra ...stb ( ja és persze ezt az egy fajtát ismeri meg esetleg az ananászt ) , és nem csak az idősebbek hanem a fiatalok is tehát ez egy ideig még így marad .  A Shamade-t majd ananászkajszinak adom el ....

A teljesen piros egyelőre nem ismert a piacon igaz már láttam kínálatot de szerintem abból nem vett senki olyan erősebb cseresznye méret volt . Én egyelőre azt tapasztalom a piacon , hogy elsősorban nem a szín ( fedő ) ami eladja a kajszit hanem a méret . Erre jó példa hogy az olasz színtelen hűtőben érett kajszi is eladható jó drágán még akkor is ha tudja a vásárló , hogy jobb esetben teljesen íztelen rosszabb esetben valami erős vegyszer mellékíze van csak ....  csak jó nagy legyen .

Szerintem árutermelésre a méret az elsődleges szempont és ez nem igen fog változni .

amúgy a Shamade nem csúnya a színére azt írják hogy pasztell ... kb olyan is tehát nem a most divatos fényes .

Előzmény: Törölt nick (12456)