Sajnos én nem tudtam élvezni, onnan kezdve, hogy a Dothrakiak ész nélkül nekirontottak a zombiknak, anélkül, hogy egyetlen sárkányüveg fegyverük lett volna, Valyriai acélról nem is beszélve. Melyik agyhalottnak volt ez a remek ötlete? Melisandre ugyan lángra lobbantotta az arakhjaikat, de az csak annyiban segített, hogy láttak valamit, hogy merre kell menniük. Anélkül csak tök sötétben kóvályogtak volna, bár valószínűleg jobban jártak volna, mint így. Danynak sikerült fél perc alatt megsemmisíteni saját hadseregének 90 százalékát.
Miért nem ment előre Drogon hátán, hogy legalább egy keveset felperzseljen a zombiseregből, mielőtt kinyiffantanák a Dothrakiakat?
Azt is megmondom, mit kellett volna csinálni a Dothrakiaknak. Az előző évadban láthattuk, milyen kiváló íjászok, még száguldó lovak hátán állva is. Fel kellett volna vezényelni mind a 40000-et (vagy mennyit) a falra, felszerelve őket sárkányüveg hegyű nyílvesszőkkel, onnan lődözni a zombikat. Sokkal többre mentek volna úgy.
Na most majd a maradék 20 makulátlan + Sam harcolhat Cersei 20 000 zsoldosával, a lannister-hadsereggel meg Euron vasszülött flottájával. Innen lesz szép nyerni. (Persze tudom, van még két sárkány Danynak, de ide az is kevés lesz.)