emts
2019.04.28
|
|
0 0
8654
|
Nagyon köszönöm, 8498 a hsz. elmentve és "jön" velem a telefonon. Debrecenből indulok, Tiszaszigetnél lépem át a határt és hétközben. A Debrecen-Tiszasziget útra 4 órát tervezek (tankolással a határ előtt), határ remélem félóra alatt meglesz, utána megállok Stara Pazova-nál még Belgrád előtt egy McDonaldsban. Azon hezitálok, hogy szállást hol foglaljak, Nis-nél, vagy délebbre, Vranjska Banja-nál. A Nis és Vranjska Banja google szerint 1 óra, de torlódások vannak már most az online térképek szerint. Árban és szolgáltatásban szinte megyezeik a 2 város, Vranjska Banja közelebb van a célhoz, onnan 5 óra alatt már ott tudok lenni (reálisan 6, hogy a csúszásokat is beleszámítsam). Elvileg délutén 4-kor már meg tudnánk érkezni (nem szoktam gyorsan menni, 110-120 km/h közti tempóval).
Vranjska Banja jobb lenne, de tartok tőle, hogy kicsit sok lesz egyhuzamban, plána teljesen ismeretlen terepen (vezetni szoktam elég sokat, de rövid távokat, utoljára 20 évvel ezelőtt mentem napi 1000 km körül). Főleg úgy, hogy pont az utolsó óra lesz hol autópálya, hol meg rendes út, ha jól olvastam fórumokon). |
Előzmény: Katana750 (8651)
|
|