zsu36zsu Creative Commons License 2019.04.26 0 0 170

Kedves mindenki!

Azon gondolkodom, hogy az emberek tudtára kellene hozzam az angol nyelvtanulásommal kapcsolatos sikereket és sikertelenségeket, hátha ezzel is sok nyelvtanulónak segíthetnék. Nem tudom, hogy blogot kellene e nyissak, vagy mégis hogyan?

A lényeg az, hogy kb 20 évig folyamatosan újrakezdő voltam az angol nyelvtanulás terén, aztán kb 2 hónapja rátaláltam egy skypon tanító tanárra, akitől néhány óra alatt többet tanultam, mint az elmúlt 20 évben. Szeretném, ha az emberek tudnák, hogy ha évekig tart megtanulni egy nyelvet és még mindig nem úgy megy ahogyan szeretnék, az nem az ő hibájuk. Azóta, már 2 barátom is elkezdett nála tanulni és ugyanolyan rohamos fejlődésről tudnak beszámolni.

Nyissak blogot, vagy néhány helyen tegyem közzé hirdetésként? De én nem hirdetni szeretném, csak segíteni azoknak, akik ugyanúgy évekig kínlódnak az angol nyelv megtanulásával, vagy akik bele se mernek kezdeni, mert úgy gondolják, hogy évekig tart és pénzük nincs arra, hogy évekig tanuljanak. Ha bárkinek ötlete van vagy szeretne egy jó tanárt, az írjon a zsuzsukovari@freemail.hu címre és megadom a tanár elérhetőségét!