jaro1979 Creative Commons License 2019.04.23 -2 0 29092

Tegnap levágatta a haját Ronnie,de ez sem segített rajta.Nem értem ezt én sem nála hogy egész szezonban remekül játszik tornákat nyer és a VB-re érve mintha nem érdekelné őt az egész,nagyon könnyű lökéseket ront el,vagy épp túl nehezeket kockáztat és ebből állás marad az ellenfélnek.Lehet azt gondolta egy amatőr ellen megengedhetek bármit magamnak  úgyis elizgulja  a végét az ellenfelem.Hát ilyen sok hibával nem lehet továbbjutni bárki aki most jelenleg ott van a VB-n ezeket kihasználták volna.

Ronnie ezt nyilatkozta a kiesése után:„Nehezek a végtagjaim, kiszáradtam, nincs energiám, küzdök, hogy ébren tudjak maradni. Borzalmasan érzem magam – mondta a mérkőzés után álmatlanságával kapcsolatban Ronnie O'Sullivan. – Úgy kell idejönnöd, hogy jól érzed magad. Mentálisan készen álltam, jó szezon van mögöttem, megpróbáltam folytatni. De James remekül játszott, minden tiszteletem az övé.”

Sajnálom tényleg öröm lett volna látni egy  top formában lévő Ronnie-t de hát ő is csak ember neki sem pottyanak a kezébe a győzelmek.

Előzmény: Törölt nick (29082)