Sok mindenen múlik. Az élesztő lehet akár elég is, attól függ, mennyi volt az induló fajsűrűséged. Ha nem mérted, akkor mérd meg holnap, aztán holnapután. Ha rendesen süllyed, akkor van remény, de csak akkor fog kiderülni, amikor eléri a végleges fajsúlyát és nem süllyed tovább. Hogy ez mikor lesz, az sok mindentől függ: milyen típusú sört főztél, mennyi és milyen régi volt az élesztőd, milyen hőmérsékleten erjeszted, mennyi volt az induló fajsúlyod, stb. Szóval nem egyszerű. Talán nagy általánosságban: ha a beélesztőzést követő kb. egy hét múlva két egymást követő napon 1010-1014 körül van a fajsúlyod és nem változik, akkor leerjedt. Láger sörnél ez lehet másfél-két hét is.
Legközelebb inkább készíts startert az élesztőből, illetve előtte tervezd meg a sörödet egy sörtervező programmal. Van rengeteg angol, de létezik magyar is, pl:
http://sortervezo.hu/
valamint használj élesztőkalkulátort, ebből is sok van, nekem ez vált be:
https://www.brewersfriend.com/yeast-pitch-rate-and-starter-calculator/
Ha nem erjedt le, akkor viszont utólag pótolni kell az élesztőt. Ha nincs és nem is tudsz venni, van olyan, aki sima Budafoki sütőélesztőt használ. Én alapból nem tenném, de szükség esetén megteheti, ha ezzel megmented a főzetet.