Slimes642 Creative Commons License 2019.04.20 -1 0 11789

Sziasztok

Életem első hajóútja előtt állok és szeretnék jól felkészülni.Ezt a csoportot egy másik utazós csoportba ajánlották és köszönöm a felvételt.
Május 18 án indulunk Genovából Msc Fantásiával, balkonos fantastica kabinunk lesz .
A kérdéseim sorát elöször a parkolással kezdeném,mivel előtte nap érkezünk tudnátok szállást tippet adni ami a közelben van?

Genova-Marseille-Palma De Mallorca-Ibiza-Nápoly-Livorno-Genova
az útvonalunk melyik kikötők azok ahol akár sétálva önállóan is el lehet indulni felfedezni az adott térséget és hol érdemes mindenképpen befizetni az ö általuk szervezett buszos kirándulásra?

Ez útóbbi mennyibe kerülnek és mikor indulnak mert bár csak sejtem de ilyenkor nagyon sokan szállnának le...hogy működik ez illetve a vissza szállás szintén mennyi időt kell rá számolni?

A Fantasian milyen éttermek vannak,dress code van és ha igen kb mit takar ez pontos amit biztos szigorúan vesznek ?

Köszönöm szépen előre is és természetesen át fogom olvasni az előző postokat is mert már tegnap is találtam 2 jó tanácsot az egyik az elosztó a másik a nyakba akasztható kártyatartó :)

Mindenkinek szép napot és boldog nyuszit🐇🐰🐤🐥