Szevasztok Urak!
Na ezt figyeljétek: Citroen Meszlényi Békéscsaba, nemrég hoztuk el a kocsit, a casco 1.7M Ft -ot kifizetett erre a munkára, azért vittük oda, hogy gyári minőségben javítsák, így most van egy törött, utána xarul javított autóm. A történet elég egyszerű, volt a jobb hátsó sárvédőn egy pici törés, cserélni kellett volna, és a biztosítónak is megfelelő 200 mikron vastagságban lefújni. Ehelyett a 211 ezresért kiszámlázott elem cseréje helyett egy lemezdarab odakókányolás történt, szépen le lett gittelve, de még a sárvédő hátsó végén is 1mm a gitt....
Aznap este a sötétben nem vettük észre, eszünkbe se jutott, hogy egy márkaszerviz ki mer ilyen munkát adni a kezőből... Rétegvastagság mérővel a szervizbe autózás előtti napon végigmértem, fotóztam, így volt összehasonlítási alap, miután elhoztuk, másnap reggel ismét mértem, több helyen 1.4-1.5mm mérhető, ráadásul a kókányolás következtében a bal oldal fél centivel lejjebbre sikerült, a sárvédő és a lökhárító találkozásánál a csík továbbfut (na) a hátsó ajtón, ezt nem tudják síkba hozni, már visszavittük, nem tudják odaállítani a hátsó ajtót, már még mindig fél centii a diffi, de felül lejjebb van az ajtó, ezért is áll úgy, mint a festő létra, nem lehet lecsukni, hogy a gumi csík alul tömítsen. Mindenről fotó, telefonbeszélgetések felvétele, stb megvan. Az már csak hab a tortán, hogy úgy vittem oda az autót, hogy a véletlen sávátlépés figyelő tökéletesen működött, 4 nap helyett kitolták a javítást 8-ra, majd végül 11 nap után kaptam vissza a kocsit, ezzel a munkával, és a sávátlépés figyelő nem működik, nem is tudják/akarták megjavítani. Kérdés, mennyi egy új alkatrész? 180 ezer! Mennyi idő a csere? 1 óra. Hja, akkor akárki akármikor csereberélhette amíg a kocsi ott pihent, annak aki ezt a munkát kiadta a kezéből, nyilván nem hiszek...... Tegnap még akart jönni a műszaki vezető, ma már sajnos nem tudja a programjával összeegyeztetni, és neki szakértő kell... Urak, SZAKÉRTŐT keresek. Egy kis galéria... https://drive.google.com/open?id=1VBKXgrna9ZT9cVCEuzyX81qvUbsdPsoo