gyurka kertész
2019.04.14
|
|
0 0
12201
|
Üdv Mindenkinek!
Sajnos itt is volt fagy debrecen környékén sajnos a sárgabarack azt nagyon megkapta szinte az egész levél kezdemények lebarnultak ,lefagytak nagyon mérges voltam az időjárásra de nincs mit tenni.
Ráadásul ez a sárgabarack egy őszi barackra lett oltva az alján meghagytam 2-3 őszibarack ágat a sudarát kivágtam és oda oltottam 2017-ben a sárgabarackot nagyon szépen meg is maradt de mivel az idén át kellett ültetni kicsit megsinylette de kezdett magázoz térni szépen virágba is borult most meg jött ez a kis fagy és mégjobban kicseszett vele!
Az átültetés ellenére, mivel ezt a kis aprócska kis levélkezdemények is lefagytak rendbe fog e jönni a kis fám???
Átültetéskor kitányéroztam azóta 3-5 napontaa mindig jól belocsolom, iszapolom hogy magához térjen, a lenti 3 ág ami őszi barack az elég jó léz ki de a tetejébe oltot sárga barack az szinte kopasz egy két helyen lárok rajta friss zöld rügy hegy végeket de már nem itt kellene tartson.
Javaslatot kérek mit tegyek hogy meg mentsem a össze oltott 2017-es fácskámat !!
üdv: gyurka kertész |
|