Schaf Creative Commons License 2019.04.11 -1 0 12444

"Egyik haverom TeleSystem navijába kellene életet lehelnem.
Elvileg valaki valamikor frissítette a készüléknek az Igo 8 Magyarország térkepét."

Na ez a mondat már el is árul mindent. 

1. A "valaki" szar hozzá nem értő kontár aki azt hitte a warez fórumok leírásai alapján majd ő okosba megoldja...  (Nem jött be)  és ki is nyírta a cucc legális részét
2. A TeleSystem egy brandelt cucc, gyakorlatban a frissítéseknek, kiegészítő adatiknak SEMMI KÖZE az NNG frissítésekhez, tehát az, hogy a te készülékedhez egyáltalán még lehet-e térképet vásárolni, azt a telesstem frissítő oldalán lehet megtudni (Google keresés kb 3 másodperc)
http://www.telesystem-world.com/web/hu_hu/electronic/downloads.html

3. Természetesen arra van esély, hogy ha a készülékedet nem nyírta ki a gányoló ismerős teljesen, akkor erről az oldalról letöltve a frissítő szoftvert esetleg VÁSÁROLHATSZ rá térképet.

4. Nagyon sanszos azoban, hogy az eredeti térképcsomag nem csupán a HU térképet tartalmazza és hogy a TeleSystem nem ad olyan csomagot, ami CSAK HU térkép lesz.
5 Végül, és nem utolsó sorban arra van a legnagyobb sansz, hogy a TeleSystem már szarik liszensz díjat fizetni, elad vagy 6 navit évente ezért nem lesz hozzá semmiféle frissítés. (Azért egy próbát megér)

Utószó: Az NNG egyébként lassan egy éve nem is ad ki térképet, hisz minek...  a magyar vevő leszarja hogy mennyi a meló vele, neki ingyen kell. Akkor ingyen kapja azt ami van...  ;)

Előzmény: figusz_ (12431)