szajo85 Creative Commons License 2019.04.10 0 0 9

Már 1 ideje nézegetem a fórumot levén, hogy tulajdonosa vagyok egy 2004 V6-os full bőr XLT-nek. Automata, de már nem a kormányváltós..

Sajnos úgy alakult, hogy mielőtt igazán kiismerhettem volna a "dömpit" összetörte egy kedves hölgy aki ignorálta a piros lámpát egy kereszteződésben. Szóval egészen más aspektusban írok most. Ugyan az ügy még nincs lezárva, de úgy néz ki, hogy az autó gazdasági totálkáros lett. Az ok amiért mégis írok, hogy kérdezzek, van-e igény az autóra roncsként, vagy esetleg bontott formában. 

Amit tudni kell róla, hogy külföldi (épp honosítottam volna, vám+áfa már befizetve) valós 100ekm-es futás. Full extra, gyári kilépővel, fekete színben.

A sérülés az elejét érinti, sárvédőket illetve az első lököst, hűtőket, lámpákat, motorháztetőt, nyúlványok stb. Illetve belül a két első légyzsák nyílt.

Ami vélhetőleg hibátlan: motor, váltó, szévédők, beltér (a légzsákok kivételével), kerekek, fékek, kilépő, ajtók, tükrök, műanyag elemek, stb..

Fékek kb 10ekm-ezelőtt lettek cserélve, végig vezetett a szervízkönyve. 

Nagyon szép állapotú autó volt. :(

Ha érdekel a dolog valamilyen formában, kérlek írj egy üzenetet ide: szajo.photo@gmail.com

Vigyázzatok az úton, mert sok a hülye..