Mivel meglehetősen rövid volt a leírás, és a Kuka helyett lomtárat írtál: "(a Lomtárat is ürítve)", nem tudhattam, hogy mire vonatkozott az ürítés. Ezért fogalmaztam "szőkenők számára is érthető módon".
"Arról van szó, hogy a Google két lehetőséget ajánl fel: vagy elfogadod az ő fotótömörítési metódusait és akkor a képtárad tárhelye korlátlan, vagy ha a Google nem nyúlhat hozzá a fotóidhoz, akkor érvénybe lép a 15Gb-os korlát. Nálam az utóbbi van, mert fotózom és nem kívánom, hogy a gugli mondja meg nekem mi mennyire legyen tömörítve (egyébiránt kipróbálhatnám, lehet, hogy van olyan intelligens, hogy profi képeket nem bánt érdemben csak a tényleg vacak és feleslegesen sok Mb-os telós képeket.)"
Ezekről én semmiit sem tudok, sőt lényegébe az egészet nem értem, mert ezzel a résszel soha nem foglalkoztam. Meglepne, hogy a Google korlátlan ingyenes tárhelyet ad a tömörített fotóknak, de neked elhiszem. viszont érdemben nem tudok hozzászólni.
Egy utolsó kérdés: Tapasztalatom szerint a kuka ürítése után nem azonnal szabadul fel a tárhely. Legalább egy kilépés és visszalépés után látszik. Ha ezek után is tele van a tárhely, akkor nincs további ötletem a megoldásra. Esetleg még itt érdemes megírni a kérdést: https://support.google.com/mail/community?hl=en, hátha kapsz rá használható megoldást.