Persze, ha korábban összeáll ez a keret, akkor IDÉN sima top5, jövőre viszont nem vennék rá mérget.
Szerintem ennyi magyarhoz tök felesleges az 5. légiós, mert nem tudjuk igazán kihasználni. Nyilván ha Harazin kidől fél évre, akkor azért kellene oda valaki, de alapvetően az a 4 legyen jó, aki 25-30 perceket játszik, meg a magyarok legyenek motiváltak, legyenek egységesek, ha mindenki van, akkor ez 9 ember, plusz Hock és Bogdán.
Ubi miattam is maradjon, nehéz valóban ilyen egyest találni, szerintem továbbra is top3 a posztján a bajnokságban, nyilván olcsó azért nem lesz, ha egyáltalán van hajlandósága arra, hogy maradjon. Reggie ára biztos, hogy jóval több lesz, mint idén, kiváló szezonja van, ezt azért vegyük számításba. Szása igazi glue guy, de ha 4 légiósunk van, akkor szerintem ő negyediknek kevés. Vagy tegyünk ki valakit a magyarok közül és hozzunk egy univerzális, atletikus ötödik légióst és akkor maradjon Szása, vagy ha négy légiós van, akkor oda szerintem kellene valaki atletikusabb. Vagy nem tudom, lehet, hogy nem, igazából annak is örülnék, ha ő maradna, csak félek attól, hogy ez így kevés lenne.
A tervek ugye felsőházról szólnak, Sztojan a szurkolói ankéton is elmondta, hogy jó csapat van tervben, ehhez mérten gondolom valamivel több pénz is lesz.
Markóval szerintem ne számoljunk játékosként, nem azért, mert gyenge lenne, hanem a háta/dereka miatt.