Amíg még az edzőnk sincs meg, addig a vezetőség csak ne döntsön légiósigazolásról :)
Kár ezért a meccsért, nagyon elfáradtunk a végére, pedig... nem is folytatom, hogy milyen érzésem volt a végjátékban a Kecskeméttel kapcsolatban.
Az alsóházban nincs más teendő, mint hogy négy meccs előnyből ne kelljen playoutot játszani, a fiataljaink itt már tényleg kaphatnának játéklehetőséget (Zalán is!), Markónak legyen valami búcsúztatása és ennyi. Most már 100%-ban a következő szezon csapatára kell koncentrálni, de ehhez az első lépés az edzőkérdés eldöntése, ennek napokon belül le kellene zárulnia, hogy kivel folytatjuk, ki tárgyaljon, ki igazoljon, ki lesz a másodedző, lesz-e szakmai igazgató, utánpótlás-vezető, hagyjuk-e a mostani stábot tovább, vagy végre profi klubbá válunk ezen a téren. És azért akárhogy nézzük, akármennyire is hoztuk a hazai meccseket tavasszal, meg a játékunk nézhető volt idegenben is, de csak a 12. helyen vagyunk, hosszú évek óta messze a legrosszabb szezonunk volt, ezért Monokon kívül másnak is felelnie kellene. És nem csak Ádámra gondolok.
Nekem is tetszett ez a csapat január óta, tényleg jól működik az Ubi-Reggie duó, tényleg borzasztóan megkedveltem Pustahvart, de én azt mondom, hogy ha igazán jó csapatot szeretnénk, akkor nem elég annyi, hogy Marko helyett hozunk egy fiatalabb, atletikusabb, jobban védekező centert. Ebben a bajnokságban ez elég lett volna, sőt, ha a Szeged ellen nem kapunk ki oda-vissza, így is lehettünk volna akár felsőházban, ha hamarabb megtaláljuk az irányítót, Pustahvart, ha nem szabunk el heteket a baromságra szezon közben azok után, hogy még annál is hülyébbek voltunk nyáron. A Monok-Fekete fight elvitte a szezont, ezen az sem változtat, hogy január óta Ádám is nekiállt dolgozni és ismét edzőnek tűnt.
Szóval nem tudom, hogy mi legyen a légiósokkal, azt sem, hogy a szerződéssel rendelkező magyarjainkon érdemes-e számon kérni valamit és van-e lehetőség ezen a fronton frissíteni, de azt nem hiszem, hogy ez a keret elég lesz jövőre a top5-höz, az Alba és a Paks óriásit égett idén, jövőre nem tehetik meg, a DEAC is jobb lehet majd több pénzzel, stb., előre kell lépnünk, nem totyogni egy helyben.