methylcytosine Creative Commons License 2019.04.07 -1 2 259

Amikor először láttam kb 3-4 éve még nem is értettem. Most pedig már egyre inkább valósággá válik minden szinten.

https://www.rt.com/russia/455659-poland-court-russia-children/

A svéd családügy elvette egy orosz apától a 3 lányát és helyette egy 300 kmre élő muszlim családra bizták a lányokat. Az apa egy héten 6 órát láthatta őket. Az ok: az apának nem volt munkája és (fehér) férfi.

Az apa kezébe vette az ügyet, úgy döntött hazaviszi a lányokat Oroszországba. Lengyelországba mentek komppal és Moszkvába repültek volna tovább, de a lengyel hatóságok letartóztatták, mert a svéd kalifátus nemzetközi körözést adott ki a lányok ellen. Egy lengyel biróság meghallgata a családot, és úgy döntött hogy a genderbuzi iszlamista feminista svédisztánnak nincs joga elvenni a gyerekeket az apjuktól, a lányok szeretik az apjukat és  vele akarnak lenni, nem az iszlamista söpredékkel, akiknek odavetették őket. A család menekültstátuszt kapott Lengyelországban.

Van egy olyan pikáns szála is az ügynek, hogy két ember Svédisztánból is megjelent a biróságon, most nem világos, hogy a rabszolgahajcsár iszlamista mostohaapa az unokatestvérével, vagy a svédisztáni iszlamizáló szolgálat (családügy) két embere, és a meghallgatás előtt valamit svédül odakiabáltak a lányoknak. Szerintem ez simán kimeriti a "contempt of court" fogalmát, azaz a biróság tekintélyének, jogkörének semmibevételét, ami miatt pl Tommy Robinson 8 hónap börtönt kapott, mert a biróság épülete előtt merészelt a facebook on tudósitani muszlim pedofil erőszaktevő bünbandák titkositott peréről. (nyilván azért titkositották, hogy eltitkolják a társadalom elől a muszlimbünözés jelenlétét)

Előzmény: mmormota (258)