Csimpolya
2019.04.04
|
|
0 0
1925
|
Tegnap sikerült megnéznem az Eltűntek című filmet. Rajtam kívül még egy elszánt ember akadt, aki megtette. Váljék becsületére a mozinak, ennek ellenére levetítette! Azt mondták, nem büntethetnek senkit azért, mert filmet akar nézni. Szimpatikus hozzáállás.
Ami a filmet illeti, nagyon érdekes volt! A történtet olvastam a Konteo 3 könyvben, tehát nem hatott újdonságként rám, viszont maga az ötlet tetszett. A lehetőségek közül azért hagytam ki a kalóztámadást, mert ugyan mit vihettek volna el onnan? A gumicsizmát vagy a halászfelszerelést? Viszont ha később került oda valami érték, és az után jártak, akkor érthető a dolog. Igaz, ez nem magyarázza a többi fura dolgot, de nem is ez volt a cél, hanem az, hogy egy drámai történetet meséljenek el, és ez sikerült! Nagyon tetszett az egyre feszültebb légkör, a hiteles jellemek, a remek színészi alakítások, a korhű jelmezek. A legjobban viszont maga a világítótorony, már amennyit a belső működéséről mutattak. Hazafelé menve még jó darabig a film hatása alatt voltam. |
|