pár szó a "kazékról"
tomokaze: 2017 júliusában debütált, 11 tornára volt szüksége, hogy feljusson a makuuchiba, nyert három yushót és soha nem szenvedett el makekoshit.
csak azért írtam ezt le, mert ma megszerezte első makuuchis kachikoshiját is.
yoshikaze: a torna elején magamban fogadtam, hogy utoljára látjuk a makuuchiban és a torna elején pontosan azt tette, amit vártam tőle (sajnos). viszont aztán valami megváltozott, 8 meccset nyert sorban, már 10:3-mal áll.
ichinojo: pár nappal ezelőtt egy kérdésre azt válaszolta, hogy nem gondol a tornagyőzelemre, csak a következő meccsre koncentrál. ma már azt nyilatkozta, most már sokkal inkább próbál nem gondolni a tornagyőzelemre. lehetelen nem észrevenni, hogy a győzelmei jelentős részét hatakikomival éri el, erre jó lesz vigyáznia, mert holnap takakeishoval meccsel, és az ő stílusában nehéz megtalálni a hatakikomi lehetőségét.
takakeisho: ma visszahozta a kissé elveszni látszó ozeki reményeit, nagyon dinamikusan a saját stílusában intézte el takayasut.
tochinoshin: el fogja veszíteni az ozeki rangot. ha nem is most, (bár elég valószínűnek tűnik) ebben az évben biztosan (szerintem)
hakuho: ![](https://img.index.hu/imgfrm/3/6/0/5/THM_0015533605.png)