Sziasztok! Beeline SIM kártya vásárlás
Kiegészítés a 377-es bejegyzéshez és válasz 381-re József5010 kérdésére
Üzletek: A repterek közül úgy hallottam Seremetyevón van üzlet az F és az E terminálokon is, de saját szemmel még nem láttam őket. Domogyedevón is van, de mindössze csak egy szerény pult az érkezésnél. A földszinten az utaskijáróval szemben keresd! Vnukovón szerintem nincs, de Moszkvában a körgyűrűn belül viszont már minden utcasarkon van üzletük. A Gugli mellett barátkozz a Яндекс webkergetővel is, sokat tud a témában, nézd csak meg itt! yandex.ru/maps Be is rakják neked természetesen a telóba, a kártyát, de te is meg tudod csinálni az aktiválást, nem egy ördöngősség. Jön egy SMS, hogy elindúlt a folyamat, meg amikor vége van akkor is. Nekem húsz percet írtak az üziben, de nem volt 5 sem és már működött is.
Árak: Taifacsomagot válassz az ízlésed szerint! A Vszjomajo 1 (ВСЁмоё 1) nem is rossz! Napi díja, ha most veszed a neten, akkor 6,66,-Rub három hónapon át, aztán 13,33 lesz. Alapból 5 Gb net, 200 perc teló és 300 SMS havonta a normája, de a beszélgetés és net arányát bármikor állíthatod rajta. Én is nemrég vettem 250,-Rub-ért üzletben ezt az összeállítást, te meg próbáld ki a netes variációt itt! moskva.beeline.ru Mit veszíthetsz? Nem kerülhet ezer forintba az egész. Könnyen megjegyezhető számot is választhatsz külön, a kártyát meg kérd például a Jugo Zapadnaja (Юго-Западная) metrónál levő Avenue plázába mire megérkezel! Просп. Вернадского, 86/А a cím. Oda meg be is tudsz menni érte a 911-es helyi járatú busszal egyenesen a reptérről 55 Rub-ért. Matekozz csak egy kicsit! Több mint 5 hétig elég az induló összeg és ha a hónap vége felé váltod ki, akkor is megvan mindjárt a teljes kereted, elsején meg már kapod is újra az egészet. Miután lefogyott a pénzed, még 90 napig élni fog a számod, bármikor feltöltheted. Nem mondhatod, hogy rossz buli! A korábbi ajánlatom még mindig él, tudok kölcsönadni két telót kártyával együtt. Keress mailen, ha érdekel! Ne költs feleslegesen és érezd magad jól!
Korábbi hozzászólásaim:
384 Vízum vadászat
380 Orosz vízum
379 Moszkva Tömegközlekedés
378 Moszkva, Libegő
377 Kommunikáció Moszkvában
376 UPC Wi-Free (Moszkvában még nem találkoztam vele)
346 Libegő, új metró körgyűrű, Trojka kártya
349 Buszjegy Vnukovón
335 Utazás Сергиево Посад-ba