Prof Creative Commons License 2019.03.12 0 0 3466

Szia,
Ahogy szabadabada is írta, kissé más megközelítésben, ami a facebookos linken van, az ipar-5 szintű kollaboratív automatizálás. Ez most a mechatronikai ipar csúcsa, a jelenlegi automatizálási fejlesztések ebben és az AI alapú önállóság témakörében folynak (lásd pl. Tesla "önvezető" funkció). Ha ilyet akarsz, akkor kezd azzal a megvalósíthatósági tervet, hogy felírsz egy 8, inkább 9 számjegyű kezdeti beruházási igényt (forintban) és nagyjából 24 hónapot a megvalósításra.
Az, hogy pontosan mit kérsz, 2-3 A/4-es oldalon sorolva kellene első körben leírni, majd ezt követően a fejlesztés lehetőségei (elsődorban a rendelkezésre álló idő, a megadott cél, a humán és műszaki erőforrások adta korlátok) összefésülése után jön ki, hogy mikorra és mennyiért lehet ezt megvalósítani.
Elvben van olyan applikáció, amihez egy "Arduino" elég és az itt összegyűlt tudás és tapasztalat megfelelő mennyisége összpontosul egy olyan embernél, akinek ideje és lelkesedése is van ezt megcsinálni. Én most egy fejlesztés kellős közepén vagyok, az első modultesztek után az éles tesztet készítjük elő. 2-3 hónap múlva, ha nem jön folytatás a mostani megbízótól, elvben rá fogok érni. De ha olyasmit akarsz, ami a filmen van, azt én biztos nem tudom megcsinálni (a fórumban valószínűleg más sem), és nagy valószínűséggel nem a néhány százezres kategória lesz.

Előzmény: AutoKobot (3464)