Tocy92 Creative Commons License 2019.03.11 0 2 15758

Légiósfronton szopatjuk magunkat ezekkel a meccsekkel :) Alapvetően csak Ubilla olyan szint, hogy maradjon szerintem, de Marko most már megint meccsek óta bizonyítja, hogy olyan képzett és olyan okos, amivel még mindig nehezen birkóznak meg a többiek (sehogy), a lepattanózása mostanában elfogadható és a védekezése is az, mióta csapatszinten megtaláltuk, hogy mit is kell csinálni, azóta ő sem lóg ki. Reggie ugyanez, egy komoly csapatba szerintem nála okosabb játékosra lenne szükség, de olyan könnyedén dobálja a 20 pontokat, hogy nagyon nehéz lenne lemondani róla. Pedig oda egy Taylor kellene, ha komolyabb csapatot akarunk. Pustahvar is borzasztó hasznos, nagyon kell, de maximum 5. légiósnak szerintem. Markót amúgy lehet, hogy én megtartanám cseremagasnak, ha lenne öt légiósunk (Harazinnak esetleg megköszönhetjük) és tudnánk hozni egy modern centert elé, mert arra olyan szinten telitalálat lenne, hogy hű.

Amúgy meg óriási dicséret a csapatnak, a játékosoknak, Ádámnak is. Nemcsak a győzelemért, hanem azért, mert az utóbbi két meccsen tényleg volt játék, volt elképzelés, volt önbizalom, tudtunk reagálni, a helyükre kerültek a szerepek és mindenki pontosan tudja a feladatát, nagyon tetszik. Az külön öröm, hogy az egyénileg gyenge védőink az eszüket használva kifejezetten jól néznek ki hátul. Januárban még elzavartunk volna mindenkit mondjuk Lukán kívül, azóta az agyonkritizált embereink is jók :)

Extra szériában vagyunk, de ebben azért a sok hazai meccs is erősen benne van, most viszont ötből háromszor megyünk idegenbe és ahhoz, hogy bent legyünk a középházban, minimum egyet nyerni kell amellett, hogy a két hazait is biztosan hozni kell. Pedig azok is nagyon nehezek lesznek és egyáltalán nem lehet őket biztosra venni.