UNicum
2019.02.25
|
|
0 0
14857
|
Szia!
én már "öreg motorosnak" számítok Garmin téren és csak a Mapsource programot ismerem ami már elvileg nem elérhető. azért írom, mert az utódja a Basecamp, amit egyáltalán nem ismerek (egyszer kipróbáltam de nem tudtam megszokni a logikáját Mapsource után ezért gyors kidobtam), egy továbbfejlesztett változat és gondolom tudja mindazt amit a Mapsource tudott. ezt letöltöd és telepítesz alá vmi ingyenes térképet, mondjuk az openmaps.eu-ról egy turistatérképet (de ha kicsit kutakodsz a neten biztosan van egyéb térkép is). ha ezzel megvagy nagyjából látod mi hol van. kikeresed a Basecamp útvonalrajzoló eszközét és megrajzolod kézzel a kívánt útvonalat. ezt lemented vmilyen néven és utána feltöltöd a készülékedre. eleinte ez elég pontatlan lesz, de amikor bejárod az adott területet ments el pontokat és töltsd föl névvel a térképedre a számítógépen. ha összejött elég "pontos" pont akkor már majd szabad kézzel is elég pontos trekkeket tudsz rajzolni.
készítettem Neked egy képernyőképet, rajzoltam bele egy trekket, bekarikáztam a Mapsource útvonal rajzoló eszközét, az elmentett útvonalat, vmi ilyesmiket keress a Basecamp-ben is.
|
Előzmény: tamasir (14854)
|
|