Házas Creative Commons License 2019.02.25 0 0 1138

Ahogy ígértem, egy gyors beszámoló az EUNavi-s tapasztalatokról bő egy hét után.

A 8 mag ellenére sajnos kicsit döcögős, nem nehéz gondolkodóba ejteni. Alapvetően teszi a dolgát, bár sajnos az Android Auto nem megy föl rá, az alapból adott zenelejátszó pedig elég fapados.

A rádiója az adók nevét sajnos nem ismeri fel...

A GPS (Waze-val) és a bluetooth kihangosító (amint hívás jön, zene elhallgat!) kifogástalanul teszi a dolgát. Az utóbbihoz a beépített és a külső mikrofon egyszerre veszi a hangot, a beszélgetőpartnereim szerint minden ok és én is remekül hallom őket.

Sajnos néha lefagy, illetve a gombokra nem reagál. Az Android rajta eléggé fapad, ezt sajnálom nagyon.

A 3G/4G dongle támogatás nagy kamu, valójában egy wifi hotspot kell mellé, amiből érdemes Kínából rendelni egy USB-set rendelni 6-7 ezer forintért. Nekem még nem jött meg, egyelőre a telefon hotspotjával használom, ami rendben működik is, csak kényelmetlen ki-bekapcsolni amikor a kocsit használom.

Az ajándék tolatókamera trehány minőségű és nagyon szűk a látószöge, még várom a végleges megérkezését.

Összességében fapadosabb, mint vártam, a hazai boltok 140 ezres árát biztosan nem éri meg, az Aliexpresszes 70-et igen.