Laszlo Lakatos
2019.02.22
|
|
0 0
2783
|
Ameikeket az elején csináltam rögtön miután nekifogott könnyezni,ahogy zeolit irta a 1533 hozzászólásába,azokbol több mint minden második megjött ugyhogy olyan 60 szazalékos volt az eredmeny ,Áztatni nem áztattam az oltóvesszőket csak ahogy kivettem a hűtőből vitem oltani gombaölőzve sem voltak tárolás előtt sem utánna sem,a kést sem fertőtlenitettem, visszavágni se vágtam vissza a vadat előre hogy megáljon a sebfelűleten a levezés az oltás idejére, ha ezeket megcsináltam volna lehet hogy még emelték volna az eredési százalékot.Volt ameik fajtából minden szem megjött mind például az alettából,de nem tudom hogy miért.Ezek a korábbi oltások kihajtottak,hogy mennyi időre azt nem tudom de szerintem rendes idejűkre.Ezen bátorodtam fel hogy később még csináljak minél többet igy csipszemzéssel de azokból már nem jött meg csak esetleg 5 százalék és hónapokra rá indultak meg mind csak tortek elo a vadak a rejtett rűgyekből én meg folyton vadaltam.Csináltam több alkalomkorilyen csipszemzést de minél később csináltam annál kevesebb jött meg belőlűk Látttam videókat a youtubon, hogy csipszemzéssel oltották át az öreg szőlőket ,és már jó lombozatjuk volt és akkor vágták vissza,még az is bátoritott ,én meg aztán csináltam azt hittem hogy nekem is fog működni de nekem a későbbiek nem jöttek össze.
|
Előzmény: suske76 (2771)
|
|