dmmddm
2019.02.21
|
|
0 0
1882
|
Én viszont tegnap moziban töltöttem az estémet. Legutóbbi mozizásunknál kaptunk a Sugár Moziba szóló ingyenes kupont,ami februárra szól és hétfő-kedd-szerdára érvényes. Persze premierfilm nem lehet, de így se hagytuk ki az alkalmat.
A film,amit megnéztünk, magyar keresztségben a Szerelmünk napjai címet kapta (nem keverendő össze a Szerelmünk lapjaival). Tulajdonképpen nehéz meghatározni a műfaját, azt is olvastam előzetesen róla,hogy romantikus sci-fi. Egy zseniális fizikus fiatalemberrel szakít a barátnője, ezt nem nagyon tudja elviselni, ezért kielemzi kapcsolatuk összes napját és talál néhány esetet,ahol úgy érzi,másképp kellett volna viselkednie, reagálnia. Ezért időgépet épít és barátja kíséretében visszamegy ezekre a pontokra, hátha tud javítani a dolgokon. Az alapötlet persze nem rossz,de ez a filmes megvalósítás nem volt sikeres, valahogy olyan tinikomédiába csúszott. A két főszereplő között pedig abszolút nem volt (mai divatos szóval élve) kémia, nem szikrázott a levegő,nem hittem el,hogy ezek valaha szerelmesek voltak. A fiú 15 évesnek nézett ki, a lány egy kicsit idősebbnek. A tanulság végül az lehet,hogy ha kijavít az ember egy-egy hibát, valahol máshol romlik el az egész... |
|