Igen, a kamera tápkábele nem lett még bekötve, laikusként azt gondoltam, elég neki, ha az AV kábelt rákötöm a rádióra, és a piros drótot pedig összekötöm az ISO kábelcsomag pink színű REVERSE feliratú drótjával...tévedtem :) Az amúgy elképzelhető, hogy "kisütöttem" valahogy a kijelzőt, túlfeszültség vagy ilyesmi? Csak kérdem, tényleg nem értek az elektronikához.
A RESET gombbal már próbáltam trükközni, az a baj, hogy ehhez a típusú rádióhoz konkrétan sehol nem találok leírást vagy videót a művelethez...Ezen a videón egy másik márkájú rádión a f*szi kb. 1 percig nyomogatja a gombokat (https://www.youtube.com/watch?v=ISvf3alUpLY&t=2s), de nekem ahogy elengedem a RESET gomb benyomását, fogja magát a cucc, és újraindul, szóval semmi ilyen sípolást nem tudtam még belőle kinyerni :o
Megint másik márkánál 20 mp nyomva tartást, majd 3 másodperc szünet, megint 20 mp és utána hirtelen megnyomni a RESETet...
Szóval nem egyértelmű, szerintem biztos lehet valahogy újraéleszteni, csak nem tudom a megfelelő kombinációt...Arra is gondoltam, hogy valahogy SD kártyára ki kéne másolni egy oprendszert, de ezt meg túl kockázatosnak érzem, mert olvastam Ali-n is, hogy többen is kaptak "system_update" szoftvert az eladóktól, és azóta használhatatlanná vált a rádió.
Házas: ez a rózsaszín kábel kikötés, majd visszatétel érdekelne, csak félő, hogy valami "végzeteset" csinálok ismét :) Canbus-os a dolog, a canbusba bemenő sötétrózsaszín drót a világosrózsaszín REVERSE feliratú rózsaszín dróttal összegumizva megy be az ISO kábelcsomag egyik végébe...Ezt a sötétrózsaszín drótot kéne megpróbálnom leválasztani a világosrózsaszín drótról, hogy ne legyenek összekötve?