Chiliszósz
2019.02.18
|
|
0 0
293
|
sziasztok,
Most éppen külföldön akartam, akarom használni a Curve kártyámat. Fizetni akartam valahol, de elutasított a rendszer. Megpróbálták még egyszer és akkor is. Utána láttam, hogy az app szólt, hogy a curve a főkártyám, így nem fog menni.
Most az app-ban a wallet menüpontban felül az erste kártyám van. Azóta tudtam fizetni a curve kártyával, erste-re meg is jött azonnal az sms, hogy költöttem x ft-ot, hely: London (ami nyilván a kártya miatt van, mert máshol vagyok). Azonban a curve app-ban az utolsó két költésemet (amikor már az erste volt a főkártya és kaptam is az erste sms-t) nem mutatja a timeline (bár lehet kell némi idő, mert a nem sikeres tranzakció is nemrég jelent meg). Viszont a nem sikeresnél a pending szó van.. ezt ugye nem fogják tudni utólag levonni? nem lehet visszavonni ilyet? mert végül ott mivel nem volt sikeres a fizetés a curve-vel, így máshogy kifizettem a vásárolt dolgot.
Ahhh, ebben a percben megjött az egyik sikeres költésem.
A kérdésem csak annyi lenne :), hogy ha a curve app-ban az erste van főkártyának kirakva, attól meg a curve váltja át a devizákat?
Köszi
|
|