CarlosJ Creative Commons License 2019.02.18 0 0 290

Hát, én a biztonságban elhelyezett kp-ben jobban bízok, mint bármelyik bankban. Vettem komoly széfet, és úgy beépítettem, elrejtettem, hogy a betörő, aki megtalálja, és abból elviszi, az meg is érdemli. :)  De én is jártam úgy, hogy a megpakolt kosarat ott kellett hagynom a boltban (köszi OTP), ezért nem is szeretek kártyát használi, csak akkor, ha egyébként kp-ban is ott van a zsebemben a vásárlás fedezete.

Az OTP egyébként is vicces. A páromnak van számlája ott. Bementünk, hogy szeretnénk lemondani az SMS értesítéseket, mert pl a kártyák közötti tranzakcióról napokkal később jön meg az sms (kb 30 forintért/db). Mondom, akkor már rég elköltöttem. És hölgy a pult mögött nem értette a problémát, én meg nem értettem őt. Mire kiderült, hogy a huszon éve ott dolgozó alkalmazott nem hallott még a 7/24-es kártyás tranzakcióról, és azt mondta, hogy kártyaszámra nem lehet fogadni tranzakciót Komoly bank. :)

Bármennyire is akarják a kp mentes világot, ameddig az ügyfelek ki vannak szolgáltatva az ilyen önkényes intézkedéseknek, addig nem jelent biztonságos alternatívát a digitális fizetés.  

Előzmény: nyman (289)