Sziasztok!
Regebben mar irtam ez ugyben, mostanra kiderult, hogy sajnos a valtom rossz.
Egyesbe nagyon recseg illetve hangosan bug, tobbi sebessegben (meg) nem hallani, mas problema nincs.
Konnyeden veszi a sebesseget es ha lassabban indulok + nem huzatom ki, akkor gyakorlatilag a hangot sem hallom.
Ez ugyben erdeklodnek.
1.Egyreszt gondolom valtocsere, 2004 -es 307cc 177 PS -rol van szo. Ugy tudom ehhez ritkabb a valto, ez igaz?
En Nemetorszagban lakom, itt mar utanajartam nagyjabol 380 Euro egy elvileg jo valto (sajnos a valtom kodjat nem tudom, de motorkod/alvazszam alapjan azt mondtak oke)
Erre garanciat kapot, azt mondtak arrol van szo, hogy hasznalt valtokat szednek szet es a hibas alkatreszeket ujjal helyetessitik es ezt aruljak garival.
Azt nem tudom, hogy mindez mennyire allja meg a helyet, soha nem rendeltem toluk meg semmit, azonba a garancia nem rossz.
Nem tudom azt sem, hogy ez az ar nagyon sok -e; bar ha igaz, hogy Magyarorszagon keves van akkor tul sok opciom nincs ugyanis nem tudom ott hagyni az autot hetekre.
2. Nehez kerdes, de honnan tudhatom mennyit mehetek az autoval?
Ha beszerzem a szukseges alkatreszeket en mennek Magyarorszagra (ez nekem 600 km), mert ott van egy szerelo akibe bizok es nagyon szeretnem
ha ezt az autot o szervizelne (elozo 3 Peugeot is o tette rendbe!)
Viszont, ha nem javallott 600km-t lenyomni egy hibas valtoval akkor talan nem kockaztatom a trailerest es javitottam itt Nemetbe.
Halisten nem egyesbe kell lenyomni a 600 km -t :) illetve hajlando vagyok lassan, kimeletes tempoban autozni. Nem problema.
Tapasztalatokat vagy barmi hasznos tanacsot szivesen meghallgatok.
Köszönöm!