buksi754 Creative Commons License 2019.02.12 0 0 245

Köszönöm a válaszokat a TW-on keresztüli feltöltésre. Bár még mindig nem egyértelmű az utalásos módszer, de majd teszek egy próbát. Eddig kis pénzekkel töltöttem a Revolutot simple visszatöltés vagy bb kártyán keresztül, de a bb már nem játszik, és most nagyobb összegre lenne ott szükségem. Visa kártyám egyedül a Max van, de azt ki szoktam maxolni.

Miért váltanám vissza forintra? Igazából nem forintra, hanem egy másik devizára, ami most gyengült, de várhatóan vissza fog erősödni. A likvíd pénzem forgatnám megy így kissé, közben pedig tudnám bankkártyával is használni ha kell. A múlt héten lett volna jó amikor a forint is erős volt, de mivel nem tudtam, hogy tudnám nagyobb összeggel feltölteni és időm sem nagyon volt foglalkozni vele, ezt sajnos kihagytam. 

A Revoluton free-n van egy havi limit amit forgathatsz, a TW-nál nincs, viszont ott jóval drágább váltogatni, jól látom? Márciustól pedig még fognak emelkedni a díjak ahogy láttam. (Forexezni nem szeretnék, hogy ezért nyissak valahol accountot)

@edkedk már regisztrálva vagyok a TW-ra, így gondolom a kód már nem játszana.

@nyman, nem rossz ötlet a számlanyitásos-kártyás dolog, de ezt épp elég végig zongorázni a bankfiókban... De köszönöm!

Curve: miért használjátok hétvégén? Oké, forint-forint vásárlásnál nincs plusz hétvégi konverziós költség, de akkor meg mi értelme van azt használni? (Ha rászoktok, hogy hétvégén is használjátok, egyszer belefuthattok egy plusz 1,5 - 2%-os díjba egy külföldi tranzakciónál)