green69 Creative Commons License 2019.02.11 0 0 11168

Köszi! Igen próbáltam, kb 1 órás volt a teszt. Berácsoztam az alját kb 2/3 részben ezen helyezkedik el a tüzelő.Gondoltam én is a rostélyra ,de addig nem akartam vele foglalkozni amíg nem látom hogy mi történik. A befúvót igyekeztem a lehető legmagasabban elhelyezni hogy a tűz "tetejét" fújja. A próba során a hamut fújta ki ,nem tapasztaltam hogy vitt volna magával a levegő tüzelő anyagot.Láng nyelvek nem csaptak ki a kiölőknél. Igaz a teszt akkor lett volna igazi ha üzemi szintre rakom fával de az nem kevés mennyiség lett volna 2.3 m3 a tartály. Így megelégedtem ezzel az eredménnyel. Nem vittem ki a birtokra de beálltam egy fa mellé kb úgy ahogy kint mennék .Így előzetes tapasztalat nélkül bőségesnek éreztem a levegő mennyiségét ami egyáltalán nem volt forró. Az oldal ajtót belülről körbe merevítettem 20mm es beton vassal. az ajtó szintén meg van merevítve. A befúvó nyílása belül szintén kapott 50x50 szöganyagból egy keretet szintén merevítés céljából .Ha gondolod a hétvégén szívesen csinálok a részletekről képeket. Ti változtattatok a technológián? Vagy hasonló lesz mint az első gépetek?

Előzmény: Mozo66 (11165)