Egyetértek az előttem szólóval! Egy botrány ez az egész, tipikusan magyar cég! december 5.-én rendeltünk tőlük egy szárítógépet. December 17.-én kaptuk meg. Mivel nem számítottunk ilyen várakozási időre, így már egyikünk sem volt otthon szabadságon, csak a lányom. Ő átvette a gépet, megnézte a csomagolást, látszólag sértetlen volt, de a két kisebségi futár, mondván nagyon sietnek, gyorsan kifizettették vele, és már el is húztak! Valami nevenincs futárcég volt, egy szétrohadt teherautóval! Mikor hazaértünk, kibontottuk, és láttuk, hogy rommá van törve a 130 ezer ft-os gép! Valami magasról eshetett le! Nem is működik! Azonnal bejelentettük e-mailben a problémát, még aznap este! Másnap felhívtuk őket, kettő és fél órán keresztül tartottuk a vonalat, mire kapcsoltak valakit! Utána hetente egyszer, kétszer fel lettek híva, hasonló várakozási időkkel. Mindig megígértek mindent, de soha nem történt semmi! Sem egy hívás, sem egy e-mail! Ez ment lassan 2 hónapig! Ma végre jelentkeztek, hogy örömmel értesítenek, hogy ők nem hibásak semmiben, valószínű én törtem össze a gépet, de lássam milyen fasza gyerekek, felajánlanak 10 % visszatérítést! A gépet itt őrizgetjük a fürdőben 2 hónapja, a csomagolásában, mert addig ne dobjunk ki semmit, amíg tart a vizsgálat! Ennyit ezekről az agyonreklámozott webáruházakról!
Csak tudnám, mit csináljak a géppel? Így még használni sem tudjuk, mert nem forog el a dobja! Gondolom a javítása meg majdnem annyi, amennyibe a gép került! Az életben többet nem rendelek ezektől még egy fogpiszkálót sem! És le is beszélek mindenkit, aki nem akarja ugyanezt az utat végigjárni!