keke69 Creative Commons License 2019.02.07 0 0 1040

stefi001: Hátha ebben is tudsz valami okosságot mondani. Sokat keresgettem neten infót de nem jutottam előre semmit.

A multimédia lejátszón az Igo, google maps tökéletesen mondja a hang utasításokat. A waze valamiért lecsípi a hang utasítások végét illetve ki sem mondja a fordulj jobbra vagy fordulj balra hangutasítást, lehalkul a rádió de nincs hang, ha meg elkezdi mondani a végén megint csak a csend aztán visszajön a rádió hangja. Telefonon működik rendesen. Már mindent kipróbáltam amit találtam infót, waze újratelepítés, átváltás másik hangra majd vissza, régebbi verzió telepítése, de egyik megoldás sem hozott eredményt. Nem tudom milyen hangfájlokat rejthet a waze, de már csak arra tudok gondolni, hogy esetleg nem tudja kezeli a multimédiás fejegység vagy az androidon belül van valami gond a hang kezeléssel. Esetleg lenne valami ötleted, hogy mi lehet a gond? Mivel telefonokon (többen is kipróbáltan) nincs ilyen gond ezért gondoltam akkor lehet a fejegységgel vagy a rajta lévő androiddal van valami.

Köszönöm!