üdv itt mindenkinek
nemrég vettünk mi is egy 270 cdit...2001 -es évjáratú.
annyi a kérdés ,hogy pár dolog nem úgy működik rajta, ahogy kellene szerintem. pl esőérzékelő nem kapcsol, nem működik csak egyforma szakaszosan, a belső tér lámpa előtti kis kijelző (mellette valamilyen szenzor balra...) szintén nem mutat semmit, ami ahogy olvastam vmi menetidőt mutat vagy vmi ilyesmi, illetve akárhogy húzogatom kifelé jobbra, balra az órát a műszerfalon nem lehet benne beállítani, a hőmérséklet jelző meg egyszer - 5 fokot 5 perc után meg +6-ot mutat, pedig nem változott semmi:).
A legérdekesebb rejtett hibája pedig az, hogy a távirányítóval történő bezárás után amikor egyszer ő úgy gondolja elkezd villogni és kigyulladni a belső világítás. Ezt 1-2 nap alatt játsza egyszer, valamikor meg semmi. bezárás kinyitás után semmi, aztán meg bezárom és fél óra múlva megint csinálja. A szomszéd meg jön, hogy mi van mert villog az autónk...
Hát ennyi a hibajelenség amióta használom. ha tudtok valamit mindezekről írni megköszönöm, de úgy látom nem úszom meg a merci szerviz diagnosztikáját, mert egyelőre nekem nincs programom hozzá...
köszönöm szépen előre is...üdv