traktoros82 Creative Commons License 2019.02.03 0 0 1013

Szia!

Köszönöm a gyors választ. 

Tehát ha jó veszem ki a szavaidból ez nem az amivel érdemes foglalkozni mert több lesz vele a fejfájás mint az öröm. 2001-es ford focus-ba kellene. 

Mit javasolnál? Ami azért nem 100 ezer, normálisan be lehet építeni, és lehet is használni.

Nekem eléggé új ez a dolog. Eddig le voltam ragadva a sima autórádióknál amik jó esetben memória kártyát tudtak kezelni és viszonylag normálisan is szóltak. Nekem a JVC-k eddig ilyen téren egészen beváltak.

Bluetooth-on eddig normális hangzást nem sikerült elérni, de még a jack dugón összekötve a telefonnal sem. Ha egyáltalán sikerült megoldani. 

Amire kellene.....

Rádió, memória kártyáról zene és esetleg saját magától GPS. Tolatókamera, filmek, kormány távvezérlés (mivel nem multi a kormányom) igazából nekem elhanyagolható. 

Tök jó ez a bluetooth-os dolog de igazából én max a telefon kihangosításra használnám. Zene átjátszásra, GPS "kivetítésre" háááát nem tudom. Szerintem merítené nagyon a telefont. Meg igazából ha már elindítom a GPS-t a telefonon akkor majdnem mind1 hol navigál, a telefonon vagy a rádió kijelzőjén. 

Előzmény: stefi001 (998)