nyman Creative Commons License 2019.02.02 0 1 195

Ez ketsegtelenul egy hatranya, foleg ugy, hogy nyaralaskor tortenik, a kartyad meg le volt zarva volt az alkalmazasban.

A TW belejelentkezeshez is kell(het) a mobil megerosites. Sok webes internetbank feluletre sem lehet bejelentkezni megerosito kod nelkul, vagy ha be is lehet, akkor a szamla, kartyamuveletekhez kell a mobil. (OFF Az e-mail fiokokra is beallitottam a ketlepcsos azonositast, azt se tudnam elerni pl. egy internet kavezobol mobil nelkul)

Ami tipp lehet erre az esetre, hogy lehet koltesi limitet is megadni a Revolut kartyahoz. Ez az alkalmazasban rogton allithato. Tehat ha nyitva is van a kartya, akkor ha a kartyat szerzik meg, akkor sem fernek hozza a teljes egyenleghez, ha a telefont lopjak, akkor meg meg tudod hasznalni. Persze ha a lopott telefonba be is tudnak lepni, es onnan az alkalmazasba is akkor ez sem segit.

Nyaralasra az elmult nehany evben szoktam vinni egy masodik telefont is feltoltos sim kartyaval, attol a szolgaltatotol ahol a masik van. Lopas eseten ugyfelszolgalatot felhivva szerintem a szam megtartasa is intezheto. Ezt meg nem probaltam.

Nem celszeru egy bankkartyara epiteni. A heten tortent BB-s felmondasok egyik tanulsaga, hogy azonos banknal levo tobb kartyara sem jelent biztonsagot.  Kartyakat kulon kell tartani egymastol. Hagyomanyos bankoknak van telebank szolgaltatasa is.

Előzmény: Alex2244 (192)