tucsok13 Creative Commons License 2019.01.31 0 0 26127

OFF

Elnézést az off-ért, segítségeteket szeretném kérni egy ötlet megfuttatásában.

Ahogyan már említettem a férjem főz sört, hobbiként indult, de nagyon komolyan veszi, elvégezte az egyetem sörfőző mester képzését, most fog diplomázni. Véget ér a suli nemsoká, látom rajta, hogy szeretné tovább vinni a dolgot. Főállásként nem jöhet szóba, nem érné meg ott hagyni az állását, de hobbinál azért ez régen több.

Kiindulva abból mennyire nehéz volt nekem anno ismeretséget szerezni egy házi sörfőzőhöz akihez elmehetett első alkalommal próbálkozni, többször adtunk lehetőséget ismerősöknek-ismeretleneknek a becsatlakozásra, és ebből nagyon jó barátságok, kapcsolatok alakultak ki. Most felmerült bennem annak a lehetősége, hogy ha már amúgy is gyakorlatilag fenn tölt a sörfőzőben egész szombatokat, és egyre gyakrabban csatlakoznak idegenek is megnézni, hogy mi-hogy működik, arra gondoltam mi lenne, ha ezt a vonalat tovább gondolva egy fél napos (9-től 3-ig), kis létszámú sörfőző-sörkóstoló gyakorlatot tartana szombatonként.

Nagyon jó helyen lakunk, közel Bp-hez, a sörfőzde nem a lakásban van, hanem egy külön helyiségben, tehát nem mászkálna át rajtunk senki.

Nagyon elvetemült ötlet? Mennyire láttok benne fantáziát, üzletet? Lenne rá érdeklődés? Én vállalkozóként-tanácsadóként dolgozom, így emiatt nem kellene külön céget csinálni rá, van márkanevünk, logonk, weboldalunk ami egyelőre csak a logot mutatja (poénból csináltattuk csak), van oktatási gyakorlata is még legénykorából az egyetemről.. gyakorlatilag 2 nap alatt bírnánk összehozni a dolgot technikailag működő weboldallal, face hirdetéssel, stb.

A neten van hasonló, de az csoportos- ez kifejezetten kis létszámú, 1-2 fős lenne, kb hasonló áron.

Minden ötletet, tanácsot elfogadok, kérlek ne szedjetek ízekre az offért, Ti nálam sokkal jobban ismeritek a sörfőzőket, azért kérdezlek Titeket. Mik lehetnek a buktatók, mire figyeljünk, stb. Nem reklámozni akarok, mivel nincs mit reklámozni egyelőre, csak érdekelne hogy mit gondoltok erről.

Köszönöm előre is a tanácsokat!

ON