Szia!
1. Kár volt hazavágni a szigetelést, az ablakozás végkép jelentősen csökkenti szigetelés hatás fokát.
2. Az izzós fűtés a legrosszabb (és korszerűtlen) megoldás. A tervezett 3 db izzónak mekkora a teljesítménye? Ha nem sorba kötöd, a sokszori ki be kapcsolgatás hamar kiég. Ha sorba kötöd, esetleg egyik kiég, fűtés megszűnik. Legalább -viszonylag biztonságos fűtéshez- 4 db kell, 2-2 sorba, majd a két sort párhuzamosan. (nick nevem alatt többször ott a képlet) Nagyon egyszerűn magyarázva, 4 db 60 W-as izzó esetén ilyen kötéssel 60 W a teljesítmény, soha nem ég ki egy db sem. 100 W-nál 100 W. Az izzószál csak izzik, de minimális a fénye.
3. Javaslom keresd Chik Fan barátom hsz.-eit, találsz kerámia ellenállásos fűtés is. Tök egyszerű és üzembiztos.
4. Forgatásról nem szóltál, így egyáltalán nem nem javaslok furkálásokat, szigetelés csökkentést, hisz gyakran kell ajtót nyitogatni a forgatás miatt, hűteni is kell, így bőven van szűkséges légcsere.
5. Nem látom hogy megy be "hideg levegő" a fűtő boxba? Tartok tőle, hő rétegezés lesz, ami semmiképpen nem kívánatos.
végül is
6. Hogy lesz párásítás?
Bocs, ezek meglátásaim, segítő szándékkal.
Ma már titkán nézek be ebbe az oldalra, nem keltetek már, rábízom a természetre. Meguntam, pedig évekig be voltam sózva keltetésért és képes voltam éjjel nappal manuálisan forgatni. Kényelmesebb, olcsóbb és biztosságosabb a kotlós mama. 😊
De drukkolok Neked!
Sok sikert!