kesztió Creative Commons License 2019.01.28 0 1 74187

Kolléga, te nagyjából pszichiátriai eset vagy.

1. Észrevehetted volna, hogy NEM nekem, hanem Dúrmoller2 fórumtársnak válaszoltál.
  2. Áruld már el, melyik gyári navigáció képes jelenleg arra, hogy figyelmeztessen rendőrökre, balesetekre, úthibákra, kőomlásra és torlódás esetén automatikusan átforwardoljon egy terelőútra. 
  3. Áruld már el, melyik gyári navigáció képes arra, hogy az Erdélyi Autópálya új, Gyalu–Magyarnádas 9 km-es szakaszának megnyitásakor a szalag átvágása után már 13 perccel (Nem negyedév múlva, nem egy hónap múlva, még csak nem is 24 órán belül, hanem gyakorlatilag azonnal) forgalomra alkalmasnak minősítse a szakaszt és útvonalat tervezzen rá?
  4. Azt is áruld már el, melyik gyári navigáció képes arra, hogy nem cím, hanem cégnév szerint keressen, anélkül, hogy külön utána kellene nézned a postacímnek? (Ja, nem repülőtér vagy IKEA, hanem pl. a mi kis cégünk egy Kolozsvár melletti falucskában.)
  5. Értem én, hogy Waze, de feltételezzem, hogy a Google Maps-t is ugyanakkora szarnak tekinted?

Kezdem szégyellni magam, hogy bedőltem neked, komolyan úgy néztél ki, mint akit nem a sznobizmus és a nagyképű lekezelés, hanem a szakma iránti szeretet és alázat vezérel. De tévedni emberi dolog. 

Előzmény: Schaf (74183)