kesztió
2019.01.28
|
|
0 1
74187
|
Kolléga, te nagyjából pszichiátriai eset vagy.
- Észrevehetted volna, hogy NEM nekem, hanem Dúrmoller2 fórumtársnak válaszoltál.
- Áruld már el, melyik gyári navigáció képes jelenleg arra, hogy figyelmeztessen rendőrökre, balesetekre, úthibákra, kőomlásra és torlódás esetén automatikusan átforwardoljon egy terelőútra.
- Áruld már el, melyik gyári navigáció képes arra, hogy az Erdélyi Autópálya új, Gyalu–Magyarnádas 9 km-es szakaszának megnyitásakor a szalag átvágása után már 13 perccel (Nem negyedév múlva, nem egy hónap múlva, még csak nem is 24 órán belül, hanem gyakorlatilag azonnal) forgalomra alkalmasnak minősítse a szakaszt és útvonalat tervezzen rá?
- Azt is áruld már el, melyik gyári navigáció képes arra, hogy nem cím, hanem cégnév szerint keressen, anélkül, hogy külön utána kellene nézned a postacímnek? (Ja, nem repülőtér vagy IKEA, hanem pl. a mi kis cégünk egy Kolozsvár melletti falucskában.)
- Értem én, hogy Waze, de feltételezzem, hogy a Google Maps-t is ugyanakkora szarnak tekinted?
Kezdem szégyellni magam, hogy bedőltem neked, komolyan úgy néztél ki, mint akit nem a sznobizmus és a nagyképű lekezelés, hanem a szakma iránti szeretet és alázat vezérel. De tévedni emberi dolog. |
Előzmény: Schaf (74183)
|
|