Így kell ezt, én nem hiszem hogy itt kellene magába őrlődnie mindenkinek, aki nem azt kapta amit kért, csak azért, mert hátha majd... Miért, mi lesz?
Gondoljátok, hogy az autószerelő topikban nem nevezik meg, aki barom vagy béna volt és kárt okozott? Vagy ott már mindenki kártérítési pert kapott a nyakába?
Itt kerülgeti mindenki az abasári témát, már egész Abasár belekeveredett, pedig (mivel mindenki tudja, hogy kiről van szó) ha elejétől az van, hogy Veressel volt gond, akkor nem keveredik bele az egész település.
Korábban már ítam talán, én évekig a Safruban veszegettem a gyümölcsfákat és oltványt, de az utóbbi két évben a 0%-ról kb 30-50%-ra csúszott a fajtatévesztés. Az a baj, mire felismertem, már késő. Ez nem egy általános budapesti oltványost jellemez, hanem csak a Safrut.
Jó kis Magyarország. Érdekes, hogy pont az olyan dolgokkal van probléma, ami csak évek múlva derülhet ki. Egészen biztos vagyok benne, hogy bizonyos esetekben nincs szó szándékosságról, elég ha egy kötegről leszakad a jelzés, meg hát akár már oltáskor is lehet tévedni, mert a vesszőkön nincs rendszám. De ha ezek a tévedések folyamatossá válnak, akkor az ellen valamit tenni kell.