Schaf
2019.01.25
|
|
0 0
74165
|
Akkor részemről én itt be is fejeztem a supportot...
Lévén te "hülye lennél" azt megfizetni. "Hülye lennél" szoftverért, térkép frissítésért fizetni, mert az neked ingyen jár.. ha egyszer le lehet tőőőőteni akkor méé fizetnél érte?
LooL... szerinted mi a szaktuásunkat letöltöttük a neről?
Az én munkadíjam, vagy az ha elmagyarázom neked hogy a GNSS micsoda és hogy ne keverd a GLONAS műholdas rendszerrel az free??? Ha elmagyarázom, hogy mi az a korrekciós jel, mire és ki használhatja, hogy miért nem ér szart se a kínai fejegységek "multi chip"-je a kifejezetten erre való chipekhez képest az neked jár?? Hogy meséljek arról, hogy az AGPS-sel történő trükközésekkel hogy érik el, hogy te elhidd mennyire pontos a készüléked? Vagy az, hogy a térképszoftverek útrahelyezés funkcióját elmagyarázzam? Ez "jár"??
Ugan miért?
Kinyilatkoztatod, hogy te aztán nem fogsz fizetni semmiért sem, mert az "lehúzás"... és ezek után azt várod, hogy azok az emberek, akik kvázi ebből élnek még segítsenek neked? Főleg, hogy folyamatosan győzködsz minket arról, hogy neked mi jó meg mi nem?
Tudod mit? Vedd meg azt az antennát... fúrd szét a kocsit, gányold bele és ha majd ugyanott (vagy max 10% körüli javulásnál) tartasz a jel erősséggel és a pontossággal, gyere vissza és ha megfzeted részletesen elmondom neked, hogy miért. Szerinted véletlen, hogy a HOZZÁÉRTŐ(!!) szakik kvázi azt mondták jelenleg nincs ilyen cucc ami minden igényedet kielégíti?
Komolyan ki tud nyílni a bicska a zsebemben amikor valaki azzal kérkedik, hogy a szakembert nem fizeti meg mert az drága és majd a neten "utánaolvas"... na akkor el lehet kezdeni. Ha rászánsz kb 30-40 órát és megkeresed, majd elolvasod az ANGOL(!!) nyelvű szakcikkeket lehet lesz esélyed megérteni az autógyártó, meg a navi gyártó miért nem csinál neked olyan cuccot, amit te szabadon hackelhetsz....
PEACE |
Előzmény: kesztió (74164)
|
|