Mi mindig úgy foglalunk, hogy van társaságunk, vagy család. Én sem értem, miért fontos, hogy ki lesz még a gépen, vagy a hotelben. Van társaságunk, nem vágyunk más társaságra, de akad olyan, hogy egy programon megismerkedik az ember, amiből vagy lesz további kapcsolattartás, vagy nem. De előre nem szervezünk "idegen" társaságot. Illetve volt, amikor saját honfitársaink viselkedése miatt kerültünk a hotelben egy bárat, vagy éttermet. Örültünk neki, hogy nem keveredtünk közéjük.
Az, hogy tengeren túli vagy nem, szerintem nem sokat számít, mert a repülőtéren minden ki van írva, az ott dolgozók is segítenek, a hotelben is minden hasonlóan működik a tengerentúlon is. Átszállás Európában is van sok esetben, ha nem a fapados vackokkal nyaral az ember. Emellett pedig minden nyaraló helyen illetve repülőn vannak olyanok, akiket nem zavar hogy esetleg valaki a családdal szeretne kikapcsolódni, akkor is keresi a társaságot.... Gondolom rossz a társasága, vagy unatkozik...! Illetve maximálisan igazad van, semmi infó értéke nincs.