Ja igen, koszi. Osszekevertem a koltesi limitekkel. Az nem jelenti a koltsegmentesseget, csak az elkoltheto osszeget. Az alkalmazasban 2000-res limitet ir naponta, 5000-ret 30 napos cikluisokban es es 10 000-ret evente. Ami idorol idore novekszik. De ez 2016 nov 25-en frissitett bejegyzes.
Ez szeptember 20.-atol irja, de ev nelkul.
https://support.imaginecurve.com/hc/en-gb/articles/115005756509-Is-there-a-fee-to-make-purchases-abroad-with-Curve-
A keresenel meg egy evvel ezelotti bejegyzest ir, igy ez lehet 2017-es is.
A Revolut szerintem is a legjobb. Ebbe beleertem a kondiciokat, az atvaltasi arfolyamot, az alkalmazas felepiteset, a kulonbozo biztonsagi opciokat. Itt ugye egy dolog hianyzin nekunk Magyarorszagrol, a forinttal 1:1-ben feltoltes. Ha ez bejonne, akkor minden bizonnyal a mostani kinalatban verhetetlen.
A Revolutnal 6 euro egy tartalekkartya az ingyenes csomagnal es ha jol emlexem egyidoben egyszerre 3 kartyaval rendelkezhez. Ebbol lehet virtualis kartya is.
A gyerek zsebpenzopciot meg nezem. Tobb banknak van ifjusagi csomagja, de ott ugye megjelenik a havi nehanyszaz forintos dij, illetve a 150 e-res limit felett kp. felveteli dij. Az otp-nel ez 399 Ft(?)/hoert kivalthato, hogy sajat automataban korlatlan szamban lehessen felvenni a 150 ezret. De az OTP-hez nem szeretnem hozzaszoktatni.