Ket hete, mikor eloszor hallottam rola, hasonlo aggalyaim voltak. Ugy voltam vele, hogy csak olyan kartyat rendelek hozza, ami mogotti folyoszamla egyenlege alapban lehet akar nulla is es masik szamlarol vezetek at penzt, ha szukseges.
Most mar egy probat teszek. A kartya onmagaban zarolhato. Sajnos nincs olyan sokoldalu biztonsagi opcioja, mint a Revolutnak. Ugyanigy a mogotte levo kartyak egy resze szinten zarolhato.
Azert szeretnem az Erste Maxot hasznalni, mert ott latom, hogy atmennek-e az MCC kategoriak es ezzel egyutt a visszateritesek is, vagy sem. Ha igen, minden bizonnyal a tobbinel is.
Kp-t mar vettem fel vele, fizetni meg nem fizettem. A Kp felvetnek "vasarlas"-rol jott az utenet a Granit Banktol. A BB UPC-t azert nem probalgatom meg, mert ott ebben a honapban biztosan tullendulok a maximalis visszateritesen.
Amilyen ellenallasom volt a kartyaval szemben, most mar egyre inkabb tetszik a koncepcio. Mar irtam, hogy minimalista formaban hordok kartyakat. Bankkartyakbol jellemzoen egy debit, egy credit, amit a visszateritesek fuggvenyeben cserelgetek. Ez viszont itt a mobil alkalmazasban cserelgethetek.
Maga a kartya design is szep szerintem. Ez az elso olyan kartyam, ahol a hatlapra kerult a nev es a bankkartya szam. Design szempontbol jo, talan abban hatran, hogy a CCV kod es a kartyaszam egyoldalon van. Bar ha kiadom a kezembol, akkor vegul is mindegy.