Szia!
Számunkra kifogástalan volt a szálloda. Ha visszaolvasol a hsz.-im között, láthatod is...
Figyelni kell, hogy a szoba, amit foglaltok, ne a Now Garden-ben legyen. Eddig is hajlamosak voltak együtt kezelni a két szállodát, és sokszor meglepődtek a népek, hogy a garden view szoba, az a Now Garden-ben van (a tropical view volt a Larimarban). Nagyon nem mindegy, mert ugyan dicsérik a Gardent is, de azért nem ugyanaz a kettő, nagyon nem :) Tehát, érdemes erre kiemelt figyelmet fordítani a foglaláskor, fizetéskor; inkább az utazási iroda ügyintézője legyen ideges tőletek, mint ti, amikor odaértek. :) Ja, a 2 szálloda 2018. dec. 23-tól egy szálloda, úgyhogy még inkább oda kell figyelni a fentiekre.
Amúgy pedig a pool view szobát ajánlom, azt is a 2. emeleten minimum (mi ott voltunk). Kertre nézőt fizettünk be, de becsekkoláskor beletettem az útlevelekbe 2X20 dollárt (négyen voltunk), és kértem, hogy a recepcióst, hogy valami fasza szobát adjon, és azt mondta, hogy tud ajánlani 2 medencére néző szobát. Meg is egyeztünk :) Kertre néző szoba kilátása nem méltó az egészhez, a pool view szobából pedig a csodálatos központi kertet látod, medencéket...egyszerűen fantasztikus.
1-1- dollárt mindig adtunk a takarítónak, a párnán hagyva, a medence bárban, az étteremben is....Megérdemlik, jól is esik adni, és így sem fogyott el szerintem 50 dollárnál több erre a célra.
Tudom, hogy a ti döntésetek, de ha már tanácsot kértél: én nem októberben mennék, hanem dec-jan-febr-márc.