S6tech Creative Commons License 2019.01.11 0 2 11063

Nem tudom mikor akar a DKV eljutni odáig, hogy igenis kezd valamit a Balmazújvárosi úttal, de a jelenlegi szolgáltatási szint nagyon nem jó... Én is ott dolgozom az egyik üzletben és még jó pár kollégám is panaszkodik, hogy egyszerűen katasztrófa eljutni a munka helyre főleg hétvégén... Azért nagyon hiányzik az amikor még a 23-as is ott ment, a 33-as nagyon kevés a 21-est inkább hagyjuk is a jelenlegi menetrendjével... Igazából teljesen jó lenne én is több kollégám is megelegedne azzal ha legalább a 21-ed egész nap óránkent közlekedne nem úgy mint most, és ne úgy hogy a 33-sal 3 perc különbséggel elmegy es aztan semmi... Ha ütemes lenne a menetrnd6a 21 és a 33-as között és a 21-es jarna rendes menetrenddel mondjuk óránként egyszer, teljesen elég lenne. De a hétvége az még rosszabb 2 óránként jár a 33-as a 21-es meg csak reggel 6 körül egy... Gyalog könnyebb eljutnom a munkahelyre mint DKV-val pedig nem ezért veszem a bérletet. Ha hétvégén legalább 2 óránként járna a 21-es ellentetesen a 33-sal legalább akkor hétvégén is lenne óránként buszjarat a környéken. Máris sokkal jobb lenne...